0761.873.869 - 0761.61.40.40 contact@folieautoo.ro

Folii Cladiri

de peste 10 cu foliile LLumar

Tot internetul din Romania este invadat cu informati legate de foliile solare si aplicatori de folii cladiri. Cum imi dau seama daca optiunea pe care doresc s-o aleg pentru geamurile mele este cea corecta? De unde stiu ca echipa de aplicatori de folie pe cladiri nu ma vor pacali? Unde ma informez cu privire la calitatea foliilor solare si de beneficiile acestora? Sunt foarte multe intrebari legate de folii cladiri sau de echipele de aplicatori de folii solare, noi, Intershop Concept S.R.L, vom incerca in careva randuri sa va lamurim cu privire la acest domeniu.

Foliile Arhitecturale LLumar

Foliile solare LLumar sunt acele folii reflective sau folii nereflective, cu astecpt de folie oglinda sau cu anumite nuante de cenusiu sau fumuriu. Atunci cand dorim sa aplicam o folie solara reflectiva trebuie sa tinem cont de un aspect: absortia energiei solare a foliei si retinerea acesteia la nivel de sticla.

Folie artitecturala LLumar

Foliile solare LLumar resping energia solara in proportie de 81%, iar razele UV care patrund  in incapere sunt de doar 1%.  Aceste folii reflective  se aplica la interiorul geamurilor. Garantia acestora este de 7 ani si durata de viata pana la 20 de ani. Foliile solare pot respinge cladura 79%, 68% si 54% au ca si coduri comerciale R20 HPR, R35 HPR si R50 HPR, aceste folii cladiri sunt cele mai performante folii arhitecturale produse de  LLumar cu un grad ridicat de transmisie a luminii vizibile in interior.

 

Foliile decorative LLumar schimba cu totul aspectul geamurilor,  nu resping caldura, ci ofera doar un design placut. Foliile decorative LLumar ofera un stil aparte si un nivel ridicat de intimitate orcarei suprafete vitrate, pot avea aspect de folie sablata simpla, cu modele, folie sablata cu dungi subtiri sau groase, folie sablata cu buline sau patrate, sau chiar folii sablate in degrade.

Foliile de siguranta LLumar sunt acele folii transparente cu grosimi de pana la 200µ. Aceste folii de siguranta protejeaza in cazul nefericit al unui accident, atunci cand se sparge sticla accidental, cioburile raman lipite de folia de siguranta protejand persoanele din incapere.

Foliile antiefractie LLumar sunt acele folii transparente cu grosimi de peste 200µ. Aceste folii rezista la actiunea mecanica asupra geamurilor si sunt destinate institutiilor ce necesita securizarea suprafetelor vitrate ( sucursale bancare, case de amanet, magazine de bijuterii, etc.).

Foliile antiefractie LLumar impreuna cu un sistem de paza si protectie bine implementat impiedica furtul din locatia dvs.

„Suntem o echipa tanara, cu un atelier omologat R.A.R, in Bucuresti, pe strada General Petre Popovat 44-46, sector 6. Orice lucrare pe care am efectuat-o a fost la standarde inalte. Suntem foarte profesionisti si ambitiosi, prietenosi, oricand te poti intoarce la o cafea.”

Ionita Marian 0761.873.869

Adresa noastra

Gen. Petre Popovat 37-39
Bucuresti, Romania
(+40) 761.873.869
(+40) 761.614.040

Program de lucru

Luni – Vineri: 10:00 – 18:00
In week-end ne odihnim!
De sarbatori, petrecem!